lørdag den 26. april 2014

Eventyrlige ATC's

Denne måneds tema på Vivi's ATC-blog er "Et eventyr".

Først gik jeg helt i stå og kunne ikke finde ud af, hvordan jeg skulle få eventyret frem. Så kom jeg i tanke om mine gamle papirklip og gik i gemmerne ... desværre havde jeg smidt dem ud, så jeg måtte på nettet og finde nogle.


Basen er lavet på hvidt karton, som har været en tur i en embossingfolder. Bagefter har jeg farvelagt med forskellige mists, hvert kort sin farve. Der er kantet med guldstickles på alle kortene.

For at gøre de printede eventyr lidt mere spændende, har jeg lagt glossy accent på motiverne.Titlen på eventyrene har jeg skrevet i hånden og til slut har jeg pyntet med en lille sløjfe i matchende farve og en guldperle herpå.

Nu er de klar til at blive pakket og sendt videre - og jeg er spændt på at se, hvad næste måneds tema bliver.

Ha' en dejlig dag og tak fordi du kikkede herind.

Knus Jytte

mandag den 21. april 2014

Første forsøg på stick-pins

Først 1000 tak for alle jeres søde kommentarer. I er bare de dejligste læsere <3

For noget tid siden, fik jeg nogle meget smukke, håndlavede stick-pins af søde Pernille. Hun er virkelig dygtig til at fremstille de smukkeste nåle. Selvom jeg har sparet dem til ganske særlige projekter, så er de ved at være brugt - så jeg har forsøgt mig selv.

Slet ikke så fine som Pernilles, men ganske fine af at være første forsøg, synes jeg.

15 stk. som blev lavet i går aftes, imens jeg så tv.



Nogle af dem er lavet på færdigkøbte pins, som jeg har bygget videre på, andre på pinde (ikke nåle), som jeg selv har købt. Jeg har forsøgt mig med både glossy accent, kontaktlim og limpistol, imens jeg samlede dem. Limpistolen er bedst, hvis man vil bygge ovenpå færdige nåle - ellers er glossy accent nok min foretrukne.

Nu bliver jeg altså nødt til at gå på nettet og finde lidt flere fede perler m.m. så jeg kan lave flere. Uha, det er pillearbejde, men vældig hyggeligt.

Skulle nogle af jer have gode tip til at lave stick-pins - så er de meget velkomne. Man er jo nybegynder her :)

1000 tak fordi du kikkede ind og ha' en dejlig dag.

Knus Jytte :)


lørdag den 19. april 2014

Inspireret af ...

.... Gitte Blomsterbox og Iralamija, som begge laver vidunderlige kort, har jeg leget med mine yndlingsfarver og lidt lækkert fra dimsekassen. Den smukke blomst og den fine stick-pin er begge håndlavede og jeg har fået dem foræret af et par søde scrapsøstre.

Kortet er lavet til min niece, som snart fylder 22 år.


Kortet tilmelder jeg på følgende udfordringer:
Card and Scrap - Brug metal (den lille kæde)
Simply Create Too - no stamped image or digi stamp
Scrappin' All Over - Lag på lag

Jeg håber, at i nyder det dejlige påskevejr og måske også har lidt ekstra tid til krea-hygge.

1000 tak fordi i kikkede herind og fortsat rigtig god påske.

Knus Jytte :)

torsdag den 17. april 2014

Forårs ATC-swap

For et stykke tid siden, var jeg med i en ATC-swap med temaet "forårstegn".

Det kom der disse ATC's ud af.


Denne gang holdt jeg mig indenfor kortets kanter med pynt, men kan på nettet se, at der er stor forskel på om man "må eller ikke må" lade sit pynt stikke udenfor kortet. Egentlig kan jeg bedst li', at der stikker lidt ud hist og pist - det giver lige lidt mere effekt på kortet, synes jeg.

Ligenu er der gang i en ATC-swap med temaet "Eventyr". Der er jeg vist kommet på dybt vand, men må se om jeg ikke kan finde på noget.

Rigtig god påske, allesammen.

Knus Jytte :)

lørdag den 12. april 2014

Konfirmationskort til Mikkel

1000 tak for alle de søde kommentarer, som gør det hele værd at blogge :)

Konfirmationstiden er over os. Jeg kan se, at der i Blogland er godt gang i konfirmationskortene hos mange af jer. Jeg har 4 konfirmationskort tilbage, som skal laves. Så jeg regner med, at weekenden skal bruges lidt i Hulen.

Jeg har lavet et drengekonfirmationskort efter samme model som bryllupskortet i forrige blogindlæg. Faktisk er jeg blevet så glad for den model, at de sidste 4 også bliver lavet efter den.

Jeg har leget lidt med forskellige skriftstyper og ellers forsøgt at holde kortet i rolige farver og i en lidt cool, drenget stil. 


Indeni er det holdt uden pynt, kun en enkelt strimmel, hvor pengene kan placeres.


Kortet tilmelder jeg hos Card and Scrap, hvor udfordringen er "Konfirmation, bryllup eller baby".

Tak fordi du kikkede med. Ha' en dejlig dag.

Knus Jytte :)

søndag den 6. april 2014

Et bryllupskort

Det er meget længe siden, at jeg har lavet et bryllupskort. Men næste lørdag skal en af mine kollegaer giftes, så jeg har lavet kort til ham i dag.

Idéen har jeg fundet på YouTube, målene har jeg tilpasset lidt.

Jeg har bl.a. pyntet med en lille tylpose med ris. En idé, som kom til mig sent i aftes og som jeg bare måtte prøve. Sløjfen er af nylonbånd, som jeg har varmet lidt med varmepistol. Det giver lidt krøl på sløjfen.

Kortet lukkes med magneter, som er skjult under siden til venstre og under det lille hjerte til højre.


Sådan ser det ud, når det er helt lukket op. I midten har jeg gjort plads til en personlig hilsen til brudeparret.

Kortet tilmelder jeg på udfordringsbloggen:
Card and Scrap - Konfirmation, bryllup eller baby 

Så er den her weekend også snart forbi. Kan i nu have en dejlig ny uge allesammen.

Knus Jytte :) 


lørdag den 5. april 2014

Farven lilla ...

.... bruger jeg ikke så tit. Faktisk har jeg altid holdt meget af de lilla nuancer, men af en eller anden grund, har jeg bare ikke rigtig brugt dem særlig meget på mine kort.

Så her et kort fra mig med lilla i centrum og i en lidt anden stil, end jeg sædvanligvis laver. Jeg har hygget mig med lækre Graphic 45 papirer, min smukke embossingfolder, mine nye Spellbinders borderdie m.m. Det skønne fødselsdags-stempel er fra JustRite. Jeg er VILD med deres stempler .... tror jeg snart må have bare et enkelt sæt mere :)

Kortet er til en kollega, som fylder 50 år på fredag.


Her er vejret gråt og regnfuldt - perfekt vejr til kreative sysler. Jeg ved, at rigtig mange af mine danske scrapsøstre er til SAM og jeg sender dem alle en kærlig tanke og er en lillebitte smule misundelig over ikke at være med.

Ha' en dejlig weekend - og 1000 tak for kik og søde kommentarer.

Knus Jytte :)

onsdag den 2. april 2014

Anjas fødselsdagskort/æske

I går havde  Anja fødselsdag og jeg har lavet denne æske til hende. Papiret er fra Pion, som er et af mine absolutte favoritmærker i papir og stemplet fra Waltzing Mouse.


Indeni ser æsken sådan ud
Jeg har brugt husblas i ruden. Det giver en lækker finish, synes jeg. Her kan du se den lille skuffe, som æsken også indeholder. Jeg puttede lidt blomster i skuffen til fødselsdagsbarnet :)

Tutten har jeg fundet hos Randi, som laver de fineste æsker og meget andet lækkert. Hendes tuts er bare super gode og lette at gå til.

Ha' en dejlig aften.

Knus Jytte :)

tirsdag den 1. april 2014

En vintage-ramme

Det er 1. april og derfor tid til en ny Vintageudfordring. Udfordringen lyder denne gang på at bruge perler og blomster.

Jeg har lavet en ramme til inspiration. Fremgangsmåden kan du finde HER.

Hop over på Vintage Utfordring og se de andre, dygtige DT-pigers smukke designs. Der er masser af skøn inspiration at hente.
 

Ha' en dejlig dag.

Knus Jytte :)